ULLATTI IF

1939-2014

ULLATTI LOGEN

Ullatti logens historia är lång och händelserik, från att vara en liten dansbana vid Ängesåstranden på 20-talet som revs ned till sitt nuvarande läge med endast några bräder där man spelade dragspel och vevgrammofon som folk dansade och sjöng till, ända fram till att man byggde en större dansbana 1947 där rekordet för flest antal deltagande på ca 1000 personer står sig än idag.


På 60-talet så brädfodrades hela byggnaden och fick ljus indraget för att sen på 80-talet varmbonas. Köket kom till på 90-talet.


Ullatti logen är idag en form av folkets hus i Ullatti och här hålls möten, föreställningar, föreläsningar, konserter, fester, danser, loppisar, fredagscafé och aktiviteter av alla olika slag. Ullatti logen är enligt vårt tycke hjärtat av Ullatti bygden och en form av centrum där folk kan mötas och umgås. Idag så är det folkets hus föreningen samt Ullatti idrottsförening som sköter om fastigheten.Logen kan hyras ut till olika evenemang som t,ex bröllopsfester, möten eller födelsedagsfester.

Vill ni hyra Logen?


Kontakta då Agnetha Askebrand 070-301 02 93

för att höra om priser


- Fotot här ovan är taget med en drönare av Stefan Lantti Nedergård sommaren 2015

                                                                       Hitta till Ullatti Logen!

Storavägen 44, 98042