ULLATTI IF

1939-2014

OM FÖRENINGEN

Ullatti Idrottsförening grundades kring 1936-1937 men registrerades som idrottsförening hos Riksidrottsförbundet först 1939 (som idag räknas som UIF grund år) och är idag en idéel förening som jobbar för att utveckla Ullatti som en levande bygd.


Ullatti IF historia kan göras väldigt lång med både enorma framgångar till att nästan hamna i konkurs. Idag är UIF återigen en stark förening trots att fotbollen som varit föreningens stora signum lades ner för många år sedan.


Mer om Ullatti IF historia kan ni hitta I boken 

"Ullatti - Förr och nu" 

(Gå in på rubriken "shoppen" för att veta hur ni kan köpa den)Vi vill vara en förening för alla och satsar därför på alla åldrar i bygden. Vi vill vara en drivande förening som gärna tar första steget för en bättre landsbygd som allt tydligare blir mer och mer attraktivare för både äldre som yngre.


Vi vill öppna upp för större möjligheter till idrott, nöje och kultur ute på landsbygden och kärnan i vår förening är att sprida glädje.


Vår förening är som sagt idéel och vi är beroende av frivilliga arbetare som är med och hjälper att driva vår förening framåt. Kort sagt så vill vi göra det vi själv tycker är roligt och som vi vill dela med alla andra.


Vi i Ullatti känner oss stolta över vår bygd och vi sträcker gärna på ryggen när vi pratar om våra bedrifter eller om våra kommande projekt för vi vet att om det är någonstans som vi vill leva och bo i så är det just i ULLATTI.